UAB Transrenta atnaujina automobilių nuomos paslaugas

Artėjant Šv. Kalėdoms daugelis pradeda suskubti ne tik dėl dovanų paieškų, bet ir dėl automobilių nuomos rezervacijos. Automobilių nuoma, neabejotinai, yra viena iš tokių paslaugų, kuri sparčiai išpopuliarėjo ir iki pat šiol nepraranda aukštų pozicijų.

Automobilių nuoma Lietuvoje, neabejotinai, yra puiki paslauga įvairioms progoms. Tai transportas, kuris puikiai pasitarnauja įvairių švenčių, renginių, kelionių, išvykų ar vakarėlių metu. Nors automobilius nuomojasi ir tie, kurie nori pasimėgauti naujojo automobilio vairavimo teikiamais malonumais ar išbandyti tam tikro automobilio modelį prieš perkant nuosavą“, - tikino automobilių nuoma užsiimančios įmonės „Transrenta“ vadovas Martynas Veiverys.

Pašnekovo teigimu, vis daugiau atsiranda žmonių, kurie nori išsinuomoti automobilį šventėms, laisvalaikiui ar kelionėms. Taip pat labai dažnai klientai teiraujasi ar mūsų nuomojamuose automobiliuose yra GPS, vaiko kėdutė, laisvų rankų įranga ar bevielis internetas. Savo klientams galime visuomet užtikrinti tik geriausių teikiamų paslaugų kokybę.

Vis didėjanti automobilių nuomos paklausa įmonės „Transrenta“ darbuotojus pastūmėjo įsigyti naujus mikroautobusus, kurie turi dar daugiau komforto bei važiavimo malonumo.

„Pagrindiniai mūsų įmonės akcentai yra pasitikėjimas ir kokybė, todėl didesnei keleivių grupei galime pasiūlyti mikroautobusus. Tad nuo šiol mūsų klientai jau gali išbandyti naujojo Opel Vivaro mikroautobuso modelį“, - teigė M. Veiverys.

Daugiau informacijos apie įmonę „Transrenta“ ir apie nuomojamus automobilius galite rasti čia: www.transrenta.lt

Pranešimą paskelbė: UAB Berklis
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2016-11-22 15:37
Transportas, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal